Det blev lite gjort...

...till slut. Jag tror alltid att jag ska hinna så mycket på helgen, men vips är det söndagkväll och man har knappt hunnit blinka..... Ska snart sätta mig och jobba lite (det som jag hade tänkt göra i dag på förmiddagen...).

Har gjort lite pyssel oxå... Gjorde ett kort med lite rosor på.....

58601-164

Gillar rosknoppen från qk. Den kommer jag nog använda mer nu när jag väl packat upp den....

Så började jag med ett litet checkhäfte.... Måste ju använda mitt perforeringsblad som jag fick i födelsedagspresent.
58601-166
Ska bara hitta en älskling att ge det till oxå ;) Checkarna är inte klara ännu, men de kommer..så småningom....

Har fortsatt med min canvas oxå, men hade ett stämplat motiv som låg och torkade med 3d-lack när Sixten hoppade upp på det......det blev ju inte så bra..... Ska göra om det tänkte jag. Tanken är att tavlan ska bli klar snart. Så kan jag börja på en ny ;)

På tisdag är det dax att hålla kortkurs igen. Det ser jag fram emot för det var ju ett tag sedan sist. Det är så härligt inspirerande och jag känner att jag har kommit in i ett flyt av skapande.... Jag har ju lyckats färglägga med distresserna riktigt bra nu :)

Vad mer har hänt sedan sist, det var ju ett tag sedan... Vågen på VV visar stadigt neråt och det känns väldigt bra. Många kommenterar det på jobbet och i min omgivning oxå, kul att höra det. Själv märker jag det mest på byxorna som har en tendens att bli för stora hela tiden..... Det är ju roligt, det är inte det, men det blir så dyrt att köpa nytt hela tiden. Har bestämt mig för att ha de jag har ett tag nu, trots att de redan nu är stora. Jag vill ju spara pengar till annat. Jag sitter och tittar på Frankie till qk, Classic alltså, nästan varje dag. Har ju köpt ett skinnimini av en slump nu och det är så fint att jag vill använda det på allting..... Ja....vi får väl se vad det blir.

Har idag lyckats få till en hyfsad lösning på min bänkdiskmaskin. Jag kan nu använda den till att diska med och inte bara förvara kattmaten där. Det är ju väldigt positivt, det är bara det att det blir en hel del skruvande hela tiden, men man vänjer sig väl. Jag klarade allting alldeles själv, trots att jag bad om hjälp. Blev ignorerad så jag fick göra det själv, kanske var det så det var uträknat av den jag frågade.... Vilken lurifax!

Har beställt stämplar oxå. Kunde inte motstå förbeställningar av Stampsmith-stämplar, så slank det med ett och annat oxå..... Typiskt mig :) Så väntar jag med spänning på de nya stämplarna från Paperbag Studios som ska släppas i februari, kan kanske vara något som jag bara MÅSTE ha.

Dagens plus: Jag har en diskmaskin igen.
Dagens minus: Det snöar på min bil som kommer behöva sopas imorgon bitti när jag är sådär trött....


Kommentarer
Marianne-Marsipan

Vad lustigt det kan vara ibland. Skulle idag använda mitt nyinköpta bigblad(tror det heter så) till skärmaskinen, men det visade sig istället vara ett perforeringsblad. Jag visste inte stt det fanns och trodde absolut inte att jag kommer att få nån användning av det. Men du Agneta är ju toppen! Nu kom jag på att man kan göra ett checkhäfte och då måste man ju ha ett perforeringsblad

2007-01-28 @ 18:51:32
Plingan

Åh vilket fint roskort! Jag har en sån dies men får inte till det, men nu fick jag verkligen tips på hur jag kan göra! Tack!
Och det lilla checkhäftet är så underbart!

2007-01-28 @ 19:03:46
URL: http://plingans.blogg.se/
Sanna F

Verkligen jätte fina saker du gjort!!!

2007-01-28 @ 19:59:52
URL: http://sannaf.blogspot.com
Kristina

Åh vad jag gillar kortet med rosorna på,så underbart gulligt!

2007-01-28 @ 20:05:13
URL: http://selhammer.blogg.se/
Theresia

Å vilket härligt grönt kort!

2007-01-28 @ 21:41:31
URL: http://theresias.blogg.se
Åsa/asamia

Åh vad jag gillar kortet!

2007-01-29 @ 13:43:09
URL: http://asamia.blogg.se
Gunvor

Vilka jättefina kort Agneta! Nu blev jag sugen på den där rosenknoppen också. Har tittat på den tidigare men inte gjort mig råd.
Och jodå, cirklarna på mitt kort är QK!

Kram, Gunvor

2007-01-29 @ 19:38:15
URL: http://gunvors.blogg.se
Pia

vilket fint kort, nu måste jag ju också köpa rosenknoppen till min QK

2007-01-29 @ 20:41:49
URL: http://engdam.spaces.live.com/
Christine

Checkhäftet! Underbart! Ett sånt skulle man ju bli hur glad som helst för! *väntar med spänning på hur checkarna kommer se ut*

2007-01-31 @ 08:48:52
URL: http://christineo.blogg.se
HeleneV

Jag fastnade för ditt roskort på en gång! Så underbart fint!! :) Blir jättesugen på att skaffa en rosknoppsdies jag med!!

Hoppas allt gick bra på kursen igår! Ikväll är det min tur!

2007-01-31 @ 09:02:06
URL: http://helenev.blogg.se
Annelie

Som alltid gör du så fina kort som man blir inspirerad av. Jag är så avundsjuk på dig (och alla andra) som har en qk. Synd att det är så långt till jul :-)

Må gott!

2007-01-31 @ 13:03:43
URL: http://www.tigerfamiljen.se
VeronikaP

Ditt kort är jättefint!! Jag har den där rosenknoppen, men har inte fått ihop delarna till en vettig ros... ;-) Nu ska jag banne mig inte ge mig i första taget...

2007-01-31 @ 18:07:15
URL: http://veronikap.blogg.se/se
Hellen

Jag instämmer med alla andra - vilket underbart roskort - verkligen KANON!!!

2007-02-04 @ 14:16:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0