Jag är glad att jag lever

För mitt liv är inte så dumt som man först kan tro :)

Jullovet smyger närmre och närmre, nu ska man bara 'härda ut' imorgon så ska det nog gå bra. Det är så klart skönt att få lov, det är klart att det ska bli skönt att komma hem-hem. Men visst hade det varit kul att stanna tiden typ nu. Eller kanske inte :)

Idag har jag och Anna spelat badminton mot K och E. Vi dominerade! Trots en förkylning hos Anna var vi överlägsna. Kanske blev jag lite kaxig men samtidigt sugen på att spela igen, så direkt jag kommer hem hit ska det bli match. Det blir toppen det. Hoppas att vi har vilat oss i bättre form.

Mitt förra inlägg verkar ha väckt mångas nyfikenhet. Jamen sitt där och var nyfikna, för jag vet knappt själv hur saker och ting hänger ihop. Det finns många M i min närhet nu och de är intressanta på olika sätt och vis, eller hur man säger. Äsch, jag vet inte, jag är glad att jag har huvudet ovanför vattenytan! Kryptiskt kryptiskt, jag vet att det är så, men jag kan inte göra något åt det...internet är ju så stort så stort ;)

Imorgon är det sista dagen med S på jättelänge. Bara jag tänker på det får jag en klump i magen och tårar i ögonen. Känner jag honom rätt kommer han trycka på de rätta knapparna och få mig att gråta i klassrummet. Han har ju gjort det förut menar jag. Jag kommer att sakna honom på Cirkus Maximus! Men visst, det blev ju Kandidaten som blev Kollegan så jag är helnöjd. Det kommer bli bra, men inte som förut. Men det är väl bra det?

Nu ska jag fnula vidare här hemma.

Dagens plus: Prata med M, träffa M och att jullovet kommer närmre.
Dagens minus: Jag hinner inte baka mitt knäckebröd
Dagens fundering: Är det så bra att en liten förändring i mitt liv har rullat iväg som en snöboll och blivit en massa förändringar som bara är bra?


Kommentarer
emelie

absolut ska det vara så vid jul :) stressigt och julklappar hit och dit, men julbaket skippar man va? men gud, jag har 1000 frågor & skäms även för jag inte har besökt tegnér ÄN!
hur mår du?
vart bor du?
jobbar du fortfarande på tegnér med stefan?
vore roligt att ses ngn dag!

2007-12-18 @ 23:09:03
URL: http://labelicious.blogg.se
Gunvor

Hoppas att du får ett riktigt skönt jullov!
Kram, Gunvor

2007-12-19 @ 10:24:19
URL: http://gunvors.blogg.se
Christine

Och jag vet allt allt allt om dina nattliga eskapader! =) Jag tror ju inte att konceptet är så dumt... Sköt om dig puman!

2007-12-19 @ 18:57:26
Sara - SaGam

njut av vila och välbehövligt jullov!

2007-12-19 @ 21:05:38
URL: http://www.sagam.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0