Fars Dag är snart, julen är längre bort

Söndag..... Ja visst är det söndag idag. Har det varit helg? Har det varit långhelg? Det gick så fort, jag hann inte med. Jag jobbade lite och vips är det söndagkväll.....

Jag är klar med mitt Fars Dags Projekt. Kan visa upp det här då jag är helt säker på att min far inte hittar hit :)

58601-84

Jag har gjort en sådan tändsticksask som man flippar upp liksom..... Ja, det var väl en bra förklaring. Jag har gjort små blad inuti med små hälsningar. Visar två av dem
58601-85
Ja, nu har jag ju bara en pappa och är väldigt nöjd med honom så varför skulle jag byta bort honom?

Försökte hitta ett kort med honom och mig på tillsammans, men det enda jag hittade är ju typ 32 år gammalt..... Men det funkar väl?
58601-87

Jag har småbörjat lite med julkorten. Började med dem under mässan förra helgen. Provade Min DT-mammas roliga pussel-mall som funkar som coluzzle. En mall som amn har en speciell kniv och en speciell matta till för att skära. Otroligt skojigt och man kan använda antingen pusselbiten eller oxå själva hålet. Hål-kortet blev ett shaker-kort (det lila som du kikade på Chruss :) )
58601-82
Det är ett vitt kort med pusselbitar på, i mitten är det embossat God Jul & Gott Nytt År med guld och runt pusselbitarna är det guldigt glitterlim.

58601-83
Det lia shaker-kortet. Silverembossat utanför pusselbiten (vilket blev aldleles för kladdigt mot vad jag hade tänkt....men men....så blir det ju ibland). Inuti är det en silverembossad ängel från Magnolia.

Under mässan satt Eva på Papprika och gjorde bland det finaste jag sett. Hon använde watermarkdynan och chalks och gjorde så otroligt fina hjärtan och granar. Så efter det köpte jag storpack chalks, skimmerchalks och en gran (jag har köpt hjärtat oxå.....) och ikväll satt jag och testade lite. Rosette visade mig detta för länge länge längesedan, men nu har jag fått lite mer kläm på det. Detta är vad jag klarade av att göra.
58601-81
Granen är från Reprint och texten från Hero Arts. Detta var otroligt roligt och det kommer nog bli något julkort med den här tekniken. skev precis listan vilka jag ska göra julkort till...30 stycken är med på listan. Det är nog dax att börja på riktigt.

I torsdags var det VV, fick min fjärde guldstjärna. Stolt som alltid. Men jag tror inte det går så bra på torsdag, den här helgen har varit konstig, eller rättare sagt, idag har det varit konstigt. Har känt mig rastlös och lite sorgsen och kikat i skafferiet lite väl ofta. Vet inte vad det är, en tråkig känsla som jag inte blir av med är det iaf, hoppas på bättre till imorgon.

Igår var F är och käkade lite mat. Det var trevligt att träffa honom igen. Det är ju en trevlig kille, så det blev ju som förväntat.

Näe, nu ska jag....hmmmm..... göra något julkort kanske, eller kolla in chatten på stämpelsnack kanske.....



Kommentarer
Chruss

Ahhhh!
Många läckra kort där!!!
Gillar pusselbitarkorten skarpt!

2006-11-05 @ 20:41:05
Theresia

Vilka läckra saker du har gjort!! Det verkar som om du får ta fram kameran nästa gång du träffar din far....och kanske ett stativ med om du har en självtagande kamera hihihi!

2006-11-05 @ 22:58:18
URL: http://theresias.blogg.se
VeronikaP

Din pappa kommer att bli jätteglad!! Din matchbook är jätteläcker!
Korten är också supersnygga, men jag fick aldrig till det med den där pusselmallen, du får ha hårdträning med mig tror jag! :-)

2006-11-06 @ 20:04:35
URL: http://veronikap.blogg.se/
Gunvor

Fars Dags-kortet kommer din pappa att bli kanonglad för det är jag säker på. Och dina julkort är jättefina! Jag är jätte-avis på att du har kommit igång redan ...

Kram, Gunvor

2006-11-07 @ 09:05:28
URL: http://gunvors.blogg.se
Eva-Lena (spoketlaban

Fina kort du gjort. -12 kg det är imponerande. Grattis

Ha det gott

KRam EVa-Lena

2006-11-09 @ 13:41:56
URL: http://www.evalena.blogg.se
Helena

Men åååååå vad glad pappsingen bliiir! (Blev)

Du, vad fick du nu då? Av dig själv? Var det inte någonting för varje guldis? Nyfiken...

Kramar

2006-11-17 @ 09:24:29
URL: http://helenasscrap.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0