Jag har gjort julkort

Jag har ägnat helgen åt att göra julklart, göra klart en almanackswapp på Stämpelsnack. Jag har även njutit av solen och hunnit jobba lite (vilken tur jag har...). Så har jag monterat mina nya stämplar, inte alla, bara de som fick plats på ett ark EZ och de som kändes mest angelägna att montera. Jag har dock inte hunnit göra något med dem, men det är väl inte försent att göra något på jullovet?

Julkort? Ja, kan ju visa några av dem....

58601-132
Stämpel: Octoberstamps. Stämplade på en NQTP:ad bakgrund (distress vitange photo). Så är det ett fint kopparskimrande papper som bakgrund. I cirklarna är det ditlimmat pärlade tomtar och granar som jag har fått av min brors svärmor, eller min svägerskas mamma (välj det du tycker låter bäst). Texten är mitt nya Tangerine til QuicKutz som är mitt nya favoritalfabet. Ni ser ju varför. Så är det så klart lite glitterlim med på kortet...

58601-131
Stämpel från Magnolia, målas med akrylfärg från Adirondack. Liquidpearl i snön och glitterlim i snöstjärnorna. Med hjälp av min QuicKutz har jag stansat bokstäver (Tangerine) och en snöstjärna. Snöstjärnan fick en sten i mitten. Papperet är från Basic Grey.

58601-130
Här har jag liftat ett kort från Theresia. Hon lånade ju ut stämpeln till mig så då tänkte jag att jag fortsätter på hennes linje rakt av :) Stämpeln är från Penny Black, textstämpeln är (tror jag) från Kortmakaren. Målad med twinklar och glitterlim. Papper från Basic Grey.

58601-129
Lite tomt, men jag vet inte vad som fattas. Stämpel från Lilla Pappersbutiken, textstämpel från Octoberstamps. En diaram är klädd med papper från Basic Grey och så lite röd floss oxå.

58601-127
Bakgrunden är NQDTP-ad med dynan Lettuce från Adirondack sedan en stämpel från Pink Cat Studio i samma färg. Texten är rödglittrigt embossad. Stämpeln från Inkido. Tomteflickan är från Magnolia och är målad med Twinklar, glitterlim och liquid pearl. Hon sitter på 3d-kuddar. (Stommen är röd föer er som undrar)

58601-126
Här är en halmbock från hÄnglar målad med adirondacks akrylfärg och vissa delar monterad på 3d-kuddar. Stansade fern-kvistar och papperet är från Bazzill.

Ja, det blev några till....men jag kan ju intee visa alla här och nu :)

Dagens plus: Jag har gjort så många julkort.
Dagens minus: Det blev väldigt väldigt stökigt när alla julkorten blev till.....


Kommentarer
Gunvor

Jättefina kort Agneta! Tack för titten!!!

Kram, Gunvor

2006-12-11 @ 13:29:58
URL: http://gunvors.blogg.se
Helena

Himmel o Pannkaka vad du ärproduktiv! Och allt du gör är så fint...! Inspirerande!!!

2006-12-11 @ 20:55:41
URL: http://helenasscrap.blogspot.com
Theresia

ÅÅÅ vad glad jag blev.. såg ju att du liftat ett kort av mig! Himla häliga kort du gör..

2006-12-13 @ 10:23:52
URL: http://theresias.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0